Voor werkgevers


Tijd en aandacht voor iemand die dat nodig heeft

Wanneer u de website van Troostrijck bezoekt, betekent dit waarschijnlijk dat u van plan bent om iemand te helpen. U ziet dat één van uw medewerkers steun kan gebruiken en u wilt deze steun bieden, al heeft u daar zelf vaak onvoldoende tijd voor. Dan bent u bij Troostrijck aan het juiste adres.

Troostrijck wordt (over het algemeen) ingeschakeld door de werkgever van iemand die zorg en aandacht nodig heeft. Het gebeurt nog te vaak dat een medewerker, die langdurig afwezig is geweest, verbitterd en teleurgesteld terugkeert naar de werkvloer. “Ik had meer aandacht en begrip verwacht van mijn werkgever…”, is een veelgehoorde klacht. Door Troostrijck in te schakelen, als intermediair tussen het bedrijf en de werknemer, wordt die aandacht wèl gegeven en dat getuigt van goed werkgeverschap.

U hebt als werkgever vaak niet de tijd om regelmatig op bezoek te gaan of te bellen en mogelijk is de drempel om dit te doen voor uw gevoel hoog. Toch bent u in gedachten begaan met uw medewerker. Troostrijck biedt namens u, namens het bedrijf, persoonlijke aandacht en hulp. Dat iemand uiteindelijk sneller terugkeert naar de werkvloer is nooit een doel, maar wel een effect!

Uiteraard kan ik ook voor u als werkgever een adviespersoon zijn. Als u vragen heeft hoe u het beste op bepaalde situaties kunt reageren of wat u moet doen onder bepaalde omstandigheden, ben ik er ook voor u.

Klik op werkwijze om meer te weten te komen over de unieke aanpak van Troostrijck.